Disclaimer

Laumidor beoogt niet om huidproblemen of -ziekten te diagnosticeren of behandelen en geeft geen medisch advies. 

Indien je een medisch huidprobleem hebt, maak dan een afspraak met een arts of dermatoloog.

Alle anti-aging producten van Laumidor zijn ter bescherming en onderhoud van de huid en dienen gebruikt te worden zoals wordt aangegeven in de product beschrijvingen op deze website. Gebruik de producten niet op een beschadigde huid.

Stop met het gebruik van een product als dat irritatie veroorzaakt (roodheid, jeuk, een branderig gevoel, schilfers, pijn, of andere symptomen).

Als je ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten.

Nog belangrijker: aangezien een ieders huid op een bepaald moment kan en waarschijnlijk zal reageren op externe stimuli, kan elk product op een bepaald moment een negatieve reactie van de huid veroorzaken. Als je overgevoelig wordt voor een bepaald product, stop hier dan direct mee en ga naar de dokter. Als je medisch advies voor je huid nodig hebt, ga dan naar een arts of dermatoloog.

Laumidor kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuistheid van voorraad, product, onrust of staking. Met name staking van PostNL of andere postdiensten en/of transportmiddelen.

Laumidor draag geen enkele verantwoordelijkheid voor onjuistheid van de content op de website (zowel visueel als tekstueel), huidproblemen of voor directe en indirecte schade.